Апартаменти Георгиеви

Къщата се намира в централната част на Смолян, на 1 минута от пешеходната зона на града.

СНИМКИ

ОПИСАНИЕ

Къщата се намира в централната част на Смолян, на 1 минута от пешеходната зона на града.

Разполагаме с два апартамента, отлично обзаведени, място за паркиране с видео наблюдение.

Апартамент 1 с една спалня – разполага със: кокетна спалня 160/200 с 22-инчов телевизор, голям хол с разтегателен диван, където двама души могат да спят, голям 43-инчов тв, кухня с всичко необходимо, микровълнова фурна, ел. кана, хладилник и голяма маса. Два санитарни възела, баня с тоалетна и отделно само баня; Wi-Fi, кабелна тв със 150 канала.

Апартамент 2 с две спални – разполага със: стая с две легла, с диван и 32-инчов телевизор и малък балкон. Стая с една голяма спалня 160/200 и единично легло 90/200, два фотьойла, 32-инчов телевизор, както и малък балкон. Кухня с всичко необходимо, микровълнова фурна, ел. кана, малък хладилник и маса. Има голяма баня и тоалетна; Wi-Fi и кабелна телевизия със 150 канала.

Ние, сем. Георгиеви, се стараем гостите ни да останат очаровани от мястото ни за настаняване и от нас домакините. Винаги се стараем да бъдем полезни на гостите доколкото е възможно. Живеем в непосредствена близост до къщата ни. Наш приоритет е идеалната чистота и доволни от цена и качество на услугата клиенти!

Смолян, сърцето на Родопите, една седмица минава като миг! Колкото и да обикаляш, пак остават забележителности за следващия път, а в ума ти е – Кога ще дойдем пак? Това са Родопите и Смолян – магия!